Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
18 Postów
grzegorz grzegorz
(grzechu89)
Wiking
a ty co dałeś polsce siedzisz teraz w polsce i wkurwiasz tycch co zapierdalaja żeby utrzymać rodzine czy jesteś synkiem bogatych rodziców którzy wysłali cie na studia do norwegii najwidoczniej za mało przeżyłeś żeby na takie tematy się wypowiadać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
grzegorz grzegorz
(grzechu89)
Wiking
byłeś chociaż w wojsku w tym wspaniałym kraju jakim jest polska czy załatwiłweś sobie odroczke co patryjota kurwa wielki jedź do polski i słuz kaczorowi za 500 na miesiac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
bor11
(bor11)
Początkujący
grzechu89 napisał:
byłeś chociaż w wojsku w tym wspaniałym kraju jakim jest polska czy załatwiłweś sobie odroczke co patryjota kurwa wielki jedź do polski i słuz kaczorowi za 500 na miesiac
Lepiej służyć PO-jebusom? którzy chcieli sprzedać (oddać żydkom) 25% obszaru Polski (lasy)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
beauty napisał:
"...Choćby dziś, kiedy musiałam manewrować mopem między krzesłami, na których się rozsiedli z wysuniętymi nogami. I jeszcze te spojrzenia, a w zasadzie obserwacja każdego mojego ruchu. Oni dumni, z poczuciem wyższości, niepracujący i ja z dyplomem w kieszeni, zmiatająca im piasek spod nóg za niewielkie wynagrodzenie. Ale cóż. I tak lepiej tu pracować z całym bonusem upokorzenia, niż na stanowisku biurowym w Polsce, za pensję, z którą nie wiadomo, co zrobić – dodaje ze smutkiem..."

I co.........

-----------
A przeliczylas Kochanie o ile jesteś finansowo do przodu mopujac norweskim wsiakom zamiast dorobić w Poznaniu? Obawiam sIe, że coś Ci się porabalo z auto-etyka.
Z wyrazami zazenowania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
grzegorz grzegorz
(grzechu89)
Wiking
przeżyłem juz nie jedną partię polityczną w polsce mialem firme którą zgnoiła mi polska skarbówka służ komu chcesz ja służe krolowi norwegii bo on mi daje na chleb którego potrzebują moje dzieci i mogę nawet na mopie jechać ale wiem że moje dzieci nie bedą głodne w polsce miałem dobrze prosperującą firmę i co jak masz za dużo albo za małe układy to cię zniszczą w pare dni bez względu nato za jaką partią jesteś ,Wałesa leci mi 100milionów Kwaśniewski mieszkanie dla młodych a reszta chołoty nawet nie patrze tylko obiecanki walka o stołki i tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
bor11
(bor11)
Początkujący
grzechu89 napisał:
przeżyłem juz nie jedną partię polityczną w polsce mialem firme którą zgnoiła mi polska skarbówka służ komu chcesz ja służe krolowi norwegii bo on mi daje na chleb którego potrzebują moje dzieci i mogę nawet na mopie jechać ale wiem że moje dzieci nie bedą głodne w polsce miałem dobrze prosperującą firmę i co jak masz za dużo albo za małe układy to cię zniszczą w pare dni bez względu nato za jaką partią jesteś ,Wałesa leci mi 100milionów Kwaśniewski mieszkanie dla młodych a reszta chołoty nawet nie patrze tylko obiecanki walka o stołki i tyle
No ale co to co napisałeś ma wspólnego z patriotyzmem. Patriotyzm-taki jest temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
grzegorz grzegorz
(grzechu89)
Wiking
a to sie ma jak tacy jesteście patryjoci to jedźcie do waszej kochanej polski i zmieńcie portal na moja polska a ludziom ktuży układaja sobie zycie gdzie indziej nie wpierdalajcie bajek o patryjotyźmie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
grzegorz grzegorz
(grzechu89)
Wiking
i wklej fotkę ze swoim zdjeciem niewidzialny patryjoto chyba ze sie wstydzisz ze zapierdalasz za granicami twojego kochanego kraju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
bor11 napisał:
grzechu89 napisał:
No ale co to co napisałeś ma wspólnego z patriotyzmem. Patriotyzm-taki jest temat

on najwyrazniej nie ma pojecia co ten wyraz znaczy
wkurwiony bo go wszystkie polskie dziewczyny olaly ,niedawno sie zalil na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
bor11
(bor11)
Początkujący
grzechu89 napisał:
a to sie ma jak tacy jesteście patryjoci to jedźcie do waszej kochanej polski i zmieńcie portal na moja polska a ludziom ktuży układaja sobie zycie gdzie indziej nie wpierdalajcie bajek o patryjotyźmie
No to spierdalaj stąd analfabeto! Do budy!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok